Kako do nas?

nazaj
karta

Opis poti
Ljubljana (Kranj) - Škofja Loka - Poljane - Gorenja vas - Sovodenj - Cerkno - Bar Antonio

Iz Ljubljane ali Kranja do Škofje Loke, za Petrolovim bencinskim servisom v Poljansko dolino, skozi Poljane v Gorenjo vas, kjer v novem krožišču zavijemo desno, čez 15m, pri bencinski črpalki pa levo. Na Trebiji zavijemo desno za Cerkno, peljemo se skozi Sovodenj, čez prelaz Kladje do Cerknega. V Cerknem pri (nedelujočem) semaforju zavijete desno - smer Gorje. Peljemo se skozi Cerkno do vasi Trebenče. 500 m iz vasi Trebenče naprej ob glavni cesti, na levi vas čaka Bar Antonio.

Nova Gorica - Most na Soči - Straža/Želin - Cerkno - Bar Antonio
Iz Nove Gorice skozi Most na Soči do Straže/Želina. Tam levo v Cerkno, do (nedelujočega) semaforja, tam zavijete levo - smer Gorje. Peljemo se skozi Cerkno do vasi Trebenče. 500 m iz vasi Trebenče naprej ob glavni cesti, na levi vas čaka Bar Antonio.

Koper - Logatec - Idrija - Straža/Želin - Cerkno - Bar Antonio
Iz Kopra do Logatca in potem proti Godoviču in Idriji. Od tu naprej proti Cerknem, na Straži/Želinu zavijete desno v Cerkno, do (nedelujočega) semaforja, tam zavijete levo - smer Gorje. Peljemo se skozi Cerkno do vasi Trebenče. 500 m iz vasi Trebenče naprej ob glavni cesti, na levi vas čaka Bar Antonio.

Povezava do ortofoto zamljevida.